Erazer...
Intrebari Frecvente
Gazduire WEB [INTREBARI - 4]

Ce inseamna SSD?

SSD este un dispozitiv de stocare a datelor care folosește memorii cu semiconductori, construite pe baza studiilor de fizica stării solide. SSD-urile se deosebesc de unitățile cu discuri dure clasice (HDD) care sunt dispozitive electromecanice cu discuri de stocare aflate în mișcare, prin aceea că SSD-urile folosesc numai microcipuri care rețin datele în memorii nevolatile, fără să aibă părți mobile. SSD-urile sunt mai rezistente la șocurile mecanice, având timp de acces mai scăzut dar preț pe megabait mai mare.


Ce tip de gazduire sa aleg?

Ei bine, sunt o multime de pachete de gazduire in intreaga lume, fiecare diferit in modul lui. Pentru ca o afacere sa aiba succes in mediul online, cel mai bun pachet de gazduire trebuie sa beneficieze de un minim de cerinte. Amintim aici urmatoarele: Trafic nelimitat, Adrese Email Nelimitate, Spatiu cat mai mare, O latime de banda cat mai mare si o securitate sporita.


Pot sa fac upgrade la un pachet de gazduire?

Desigur! Noi iti punem la dispozitie optiunea de upgrade atunci cand ai hotarat ca ai nevoie de mai multe resurse pentru ca site-ul tau sa ruleze in conditii cat mai bune.


Daca nu sunt multumit de serviciul oferit, primesc banii inapoi?

Bineinteles! La achizitia oricarui pachet de gazduire, beneficiati de un timp de 15 zile in care, daca nu sunteti multumit de serviciile pe care noi vi le punem la dispozitie, ne puteti contacta pentru a va returna banii.

Reseller WEB [INTREBARI - 3]

Ce tip de reseller sa aleg?

Noi va recomandam pachetul Reseller PREMIUM deoarece astfel puteti oferi clientilor dumneavoastra mai multe beneficii. Puteti alege fara probleme si pachetul Reseller STARTER dar spatiul de stocare si conturile vor fi limitate.


Pot risca ceva pentru site-urile clientilor?

Contul dumneavoastra nu va fi suspendat dar va recomandam sa mentineti evidenta clara clientilor. Nu se accepta site-uri de tip adult neautorizate sau ilegale, torrente, mining, irc, sau hub-uri.


Pot face upgrade la alt plan de reseller?

Desigur! Daca ajungeti la limita de clienti, va punem la dispozitie optiunea de upgrade a contului de reseller. Astfel veti putea creste numarul clientilor precum si al resurselor garantate pentru contul dumneavoastra.

Gazduire Wordpress [INTREBARI - 4]

De ce sa aleg un pachet de Gazduire Wordpress?

Daca nu iti doresti sa ai un site complex ci doar un simplu blog, poti opta pentru pachetul de gazduire wordpress starter si vei avea beneficii multiple la preturi reduse!


Pot sa fac upgrade la un pachet de gazduire wordpress?

Desigur! Noi iti punem la dispozitie optiunea de upgrade atunci cand ai hotarat ca ai nevoie de mai multe resurse pentru ca blog-ul tau sa ruleze in conditii cat mai bune.


Email Hosting este inclus?

Desigur! Ai email-uri nelimitate incluse in orice pachet de gazduire wordpress!


Daca nu sunt multumit de serviciul oferit, primesc banii inapoi?

Bineinteles! La achizitia oricarui pachet de gazduire, beneficiati de un timp de 15 zile in care, daca nu sunteti multumit de serviciile pe care noi vi le punem la dispozitie, ne puteti contacta pentru a va returna banii.